Jump to content

iknox

Active Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iknox

  1. Tremors 2 Darren apparently got his start. LOL I see they resemble each other very well. What do you guys think? BTW thank you Darren for my Mark V :)
  2. My ssl strip wont install and I have tried to redownload i shows up with 0kb and no gui. I was able to get it to download to the internal memory but when i try to install it to usb or internal it just says loading then stops and nothing even after a refresh.
  3. Just a question. I recently bought my Mark IV then a Mark V I am not looking for a trade in or a return I just want to know if the Mark IV is dead to the Hak5 Crew?
  4. Are you going to be able to keep up with the orders? I ordered mine last-night too.
  5. I do not understand. Why would I need a standalone reaver box? All it does is brute force WPS?
  6. is it running and reading the usb?
  7. I am having the same trouble were you able to find a fix?
  8. i do think the new web interface is 172.16.41.1:1471
  9. You are very right I just found that out the hard way. No worries I just ordered the Anker Astro Pro 14400mAh. I will be returning the lenmar.
  10. So seeing that hak5 is sold out of the elite package. I decided to put together my own. Thank to the hak5 team for sending my pineapple fast. I would have made my own pineapple but the router is hard to find. I order a yagi ant. and a 2 watt amp both being shipped from china so they are not in the pic. Here are the specs. 1x wifi pineapple 1x Alfa 036H (The best card) 1x Alfa 036NHA 1x Alfa 051NH (2nd best) 1x Alfa 7dBi directional ant 1x 25dBi yagi ant 1x 2000mw wifi amplifier 2x sma extensions 1x 4-port usb hub w/ external power option 1x usb to barrel 1mm for usb hub 1x usb to barrel for p
  11. Nope not getting replays I even tried hooking it to my router into the wan still no luck
  12. well seeing as that is my gateway and that those numbers worked before just fine..... Can this have something to do with the wifipineapple.com site down?
  13. This is from the laptop ifconfig eth0 Link encap:Ethernet HWaddr inet addr:172.16.42.249 Bcast:172.16.42.255 Mask:255.255.255.0 inet6 addr: fe80::223:8bff:fe58:fd41/64 Scope:Link UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:10805 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:11226 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:1086426 (1.0 MiB) TX bytes:1388354 (1.3 MiB) Interrupt:17 lo Link encap:Local Loopback inet addr:127.0.0.1 Ma
  14. I am working on Kali and i just got my pineapple yesterday. I was able to first use wp4 to share the laptop wifi connect and I would access the Web Gui to the pineapple. I am no longer able to see the "show ip" under network it just now just says loadings no errors just continues to say loading. It will not load the pineapple bar and I do not understand what is wrong. I reset the pineapple still the same problem wp4 is not sharing the connection anymore. I am connected from the laptop to the POE/Lan port. | | / (_) ____(_) / __ \(_)___ ___ ____ _____ ____ / /__ | | /| / / / /_ /
×
×
  • Create New...