Jump to content

spamking1

Active Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

About spamking1

  • Rank
    Hak5 Fan +

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Those sneaky folks at Pandora . . . ;)
  2. These new features are so cool . . . the previous PandoraSaver was great, but this just made it better. Thanks.
  3. Check this thread out . . . I use Vista and this plugin works great.
  4. That has happened to me too . . . I have it set to refresh every 30 minutes, but sometimes it doesn't a little quicker. It hasn't caused any problems yet. Haven't ran into this yet . . . thankfully.
  5. So Winamp cleaned 'em up for you automatically? MediaMonkey is great. I like cleaning up album art with it as well.
  6. I've been using this method for the last little while and it has been working great so far . . . kudos to the developer.
  7. Awesome! I upgraded to Vista a couple of months ago and haven't kept up with the Pandora stuff. Needless to say this thread was a nice little surprise. Thanks.
  8. I have the exact same problem, does this happen to everyone? thanks Yes, I believe it does.
  9. Keep up the good work . . . your program will eventually get where you want it to be.
  10. I just fired it up and gave it a try. It didn't rip the very first song but so far has grabbed the next two without issue. This is pretty cool. Thanks. 8-) EDIT: It ripped the first 3 songs without any issues, but for some reason missed 4 and 5. I refreshed my pandora.com page and it grabbed the next song. I checked and all I had was a plugtmp folder, but the strange thing was that it only had the 3 songs in there and not the next 2. Once I did the refresh it show the next successfully ripped song. I guess I'll see if I can figure out how to manage my flash plugin cache.
  11. So that's the problem . . . I could do a manual grab though.
  12. I was able to get it back working by first opening PJ in one tab and pandora.com in another. For some reason cruise control wasn't working right off, so I set it to manual, grabbed a track and then reset to cruise control and successfully grabbed another track. Did we have to do something like that a few versions ago? Oh well, it's working again and I guess that's what matters. 8)
  13. Same thing happened to me . . . except my greasemonkey extension is enabled and appears to be working. What version of Firefox are you using? That's the only thing that's been updated as far as I know.
×
×
  • Create New...