Jump to content

chaosengine

Active Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

814 profile views

chaosengine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. EDIT: Just deleted my previous message. I have figured out my problem with urlsnarf not logging. It is caused my sslstrip. This is how I use my pineapple from Boot. > enable Urlsnarf (from status page, or module) >start sslstrip. (installed to usb, logs to usb) >start karma. Now, using that method, urlsnarf will start logging initially. maybe for a minute. then stop. (it says its still running from status page, just no longer logging.) I have now tried starting the modules in different order, and found that if i run karma and urlsnarf together, urlsnarf works perfect. and continues to log. as soon as sslstrip enters the mix, urlsnarf stops logging. any ideas guys? Just tried opkg update opkg --dest usb remove sslstrip opkg --dest usb install sslstrip [/CODE] Was the only thing i could think to try that I havent already done... PS I am sorry for taking this thread off topic.
  2. Hi there, I know you have probably done this already but u didnt mention it. Update usb fstab config global automount option from_fstab 1 option anon_mount 1 config global autoswap option from_fstab 1 option anon_swap 1 config mount option target /usb option device /dev/sda1 option fstype ext4 option options rw,sync option enabled 1 option enabled_fsck 0 config swap option device /dev/sda2 option enabled 1 [/CODE] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Issue "mkswap /dev/sda2"[/font][/color]
  3. Im having the same issue fella. I have had this prob since i got the box. all different firmwares. Now on latest stable 2.7.0. Thought I had urlsnarf cracked, but it just STOPS logging. It still appears 'started' but no logs. Its weird as it starts off fine with logs, then just stops. Tried starting from status page, and from module installed to usb. (i know the logs will be put in a different location, and ive checked they are not being logged) I scp in to browse the pineapple folders, and the log's are all 0 bytes. Running sslstrip + karma + urlsnarf together. I also get pineapple restarts. really beginning to bug me now as i have tried everything!
  4. 4 Yep that exactly what I did. factory files, then update.bin with latest 2.7.0 setenv bootargs "board=ALFA console=ttyATH0,115200 rootfstype=squashfs,jffs2 noinitrd" saveenv tftp 0x80600000 kernel.bin erase 0x9f650000 +0x190000 cp.b 0x80600000 0x9f650000 d695a tftp 0x80600000 rootfs.bin erase 0x9f050000 +0x600000 cp.b 0x80600000 0x9f050000 23d004 bootm 0x9f650000 reboot [/CODE] I did not know using an ssh client would work cus i was 'formatting' it. d'oh.
  5. Just wanted to say, after all my issues with urlsnarf. i have finially got it to be stable at logging. i had flashed and flashed using the web interface. so this time i connected up with the uart, serial clean flash using the latest stable. urlsnarf worked and logged first time, from the status page. scp in to view the logs. nothing in urlsnarf_clean but the main log file is filling up nicely. So, i figure with my re-flashing using the web interface some files were left behind and was hindering my progress? - anyhoo a clean flash done the job. Thought i'd report back with some good news for once ;)
  6. Flashing right now thank you for you hard work Sebkinne :) will report back Edit. = flash went easy peasy. Solid as a rock. Only thing is I still cant get urlsnarf to actually log anything. I have winscp'd into it and refreshed www/pineapple/logs and the urlsnarf log files are always 0 bytes even if I flood urls with connected clients. it should be capturing the creds. ive also tried the urlsnarf module, logs to usb - but no output there either. :(
  7. Hi there, I have re-flashed my pineapple IV several times with the latest beta and the stable 2.5.0. Pineapple ALWAYS running off the mains. Each time I setup with USB storage swap from this awesome guide. http://forums.hak5.o...swap-partition/ config global automount option from_fstab 1 option anon_mount 1 config global autoswap option from_fstab 1 option anon_swap 1 config mount option target /usb option device /dev/sda1 option fstype ext4 option options rw,sync option enabled 1 option enabled_fsck 0 config swap option device /dev/sda2 option enabled 1 [/CODE] & [CODE] mkswap /dev/sda2 [/CODE] All is well when issuing 'free' in the advanced section. It reports I have usb swap. Then I found this posting about opkg and some modules requiring certain packages. so I use this code posted by [b] Sebkinne http://forums.hak5.o...ad/page__st__20[/b] [CODE] sed -i 's/http:\/\/downloads.openwrt.org\/snapshots\/trunk\/ar71xx\/packages/http:\/\/cloud.wifipineapple.com\/packages/g' /etc/opkg.conf [/CODE] After which I install urlsnarf + sslstrip to the USB, and logs to the usb instead of internal. Perfecto installs great. Now, after starting karma and urlsnarf, i connect my phone and goto a website. Urlsnarf works and displays in the log section as it should. Then stops. I am suffering from random restarts/reboots/crashing of the pineapple. I am beginning to think its because of a lack of space? I read that somewhere on this forum trying to figure it out on my own.[b] I believe the pineapple is not using the USB swap as it should, as it seems to be 100% everytime I check.[/b] I have used two USB sticks, one 8gb and another 4gb, I have used gparted and the built in one in ubuntu to create two partitions, both ext4 and [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]unchecking the ownership box etc.[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]I believe my restarts are because of lack of free space. Have I missed a trick somewhere guys? - is there a way of forcing the pineapple to use the usb swap or something?[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]I look forward to hearing your thoughts.[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kind regards[/font][/color]
  8. Hi ther, i still have an issue i think. I have used the latest firmware and now back on 2.5.0 stable. After installing everything one by one and activating urlsnarf and karma urlsnarf worked first time. Then the pineapple restarted on its own. (that happens quite often I must admit, on both 2.5.0 and 2.6.4) After the restart, URLsnarf would not log. Then i clicked restore factory defaults and rebooted the pineapple. Urlsnarf working as it should again. I have a feeling the pineapple will restart on its own again tho. The only thing I have done after a flash is plug a USB stick in config global automount option from_fstab 1 option anon_mount 1 config global autoswap option from_fstab 1 option anon_swap 1 config mount option target /usb option device /dev/sda1 option fstype ext4 option options rw,sync option enabled 1 option enabled_fsck 0 config swap option device /dev/sda2 option enabled 1 [/CODE] [CODE] mkswap /dev/sda2 [/CODE] Using this to enable the USB drive, two partitions both formatted in ext4. Urlsnarf, sslstrip installed to usb and logs on usb.
  9. many thanks for the link. I havent tried that yet bud. is there a way of limiting the bandwidth using the router the pineapple connects to? If for instance i connect the pineapple to a laptop that shares out its internet connected to my 'main' home router, then using the firmware of the router to limit what the PC can access? - would that mean every client connected via the pineapple is also limited? I have an asus n16 router, and currently have tomatousb installed. I am thinking QoS rules?
  10. Hi ! Many thanks for all the support so far, its been really damn appreciated. Im rocking the latest firmware beta and it seems to be working out just great. I have my pine connected up to my home network thanks to some awesome advice, how I have one mor question. Is there an easy way of limiting the bandwidth the connected pineapple clients can use? I would like to limit the overall usage and restrict their services. Basically, I don't want someone to be able to connect up and leech like a bitch ! :) Many thanks x
  11. my router is an asus n16 running asus firmware which is based on ddwrt (i think). Not sure how to do what you suggest. Giving the pineapple a separate ip range would be the answer just not sure how to do it Edit: Would virtualLAN (VLAN) do the job? - I cant find that option in the ASUS wrt firmware I have tho. :( Or maybe this?
  12. Hi, Can a kind someone please advise. I would like to add my Wifi pineapple IV to my home network. I mean, to connect it to my home router to gain access to the internet I connected the pineapple via POE to the router. I changed the Home network router IP to http://172.16.42.42. This enables me to browse to 172.16.42.1:1471 (pineapple) from any device connected to my home network. Which is great. Networkmanager from the Pineapple bar helped with the ICS. My question is, is this a good method of doing this? I am pretty sure the home router is issuing DHCP Ip's to the pineapple connected clients, as they are showing up in the Network list when I admin the home router from web interface. Is that normal? - Is the home router now assigning IPs instead of the Pineapple? also, I'm worried that any clients Karma'd by the Pineapple would then be able to view my home network, access connected devices etc which is a security risk. - Also, is there a way of blocking,filtering what the Pineapple clients could use the internet for, so they dont drain the bandwidth, download files,torrents etc. - I have been using the Pineapple with my laptop and setting up ICS which is great, but needs the laptop on 24/7 to make it work. By putting the Pineapple on my home network directly this can be left on all day with no issues. extra power etc. How do you connect a Pineapple to a home router? I look forward to hearing your thoughts, Kind regards
  13. Is it me, or does urlsnarf only logs sometimes? - I mean, in my testing lab, i have connected up some clients. and enabled urlsnarf from the service, (not from the 'home' page) of the pineapple control centre. Press enable, logs on USB, and start surfing from the clients. Sometimes it logs like it should, and works perfect. Other times, it just sits idle on 'urlsnarf output_xxxx.log' Normally after a couple of restarts of the pineapple and it will start working again. Im on firmware 2.6.4, urlsnarf v2.3 When it works, its brilliant, I just haven't had it working constantly, after every reboot etc. Is there something im not doing correctly?
  14. wonderful! Just what I was looking for, now works perfect thanks m8!!!
×
×
  • Create New...