Jump to content
Bitbot17

Nano does not give internet connection

Recommended Posts

Posted (edited)

Good day Reader,

I have a Nano with firmware 2.5.4. 

I want to use it as a access point but it doesn't let the internet connection go trough. when I look at the networking > route I see the "kernel ip routing table" and it only shows the  br-lan can this be a problem?

can the problem be resolved by factory resetting the device? or by just adding the other interfaces in the "kernel ip routing table"?

 

kind regards,

 

bitbot17

 

PS

Kernel IP routing table

Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface

172.16.42.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 br-lan

Edited by Bitbot17

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same issue. Android S7 Edge phone. Phone  will work as hotspot and allow computers to get Internet connection. The phone  can also usb  tether to give  an device internet connection.  tetherd phone to nano. My wireless client connects to nano and interface on nano shows a connected client.   Client does not get an Internet connection. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...