Jump to content

Airmon-Ng Question


NullNull
 Share

Recommended Posts

every time i run airmon-ng through ssh i get this as an output:

root@Pineapple:/# airmon-ng

Interface Chipset Driver

mon0 Atheros ath9k - [phy0]

wlan1 Atheros ath9k - [phy1]

wlan0 Atheros ath9k - [phy0]

mon.wlan0 Atheros ath9k - [phy0]

IEEE Unknown Unknown (MONITOR MODE NOT SUPPORTED)

802.11bgn Unknown Unknown (MONITOR MODE NOT SUPPORTED)

Mode:Monitor Unknown Unknown (MONITOR MODE NOT SUPPORTED)

Frequency:2.462 Unknown Unknown (MONITOR MODE NOT SUPPORTED)

GHz Unknown Unknown (MONITOR MODE NOT SUPPORTED)

Tx-Power=18 Unknown Unknown (MONITOR MODE NOT SUPPORTED)

dBm Unknown Unknown (MONITOR MODE NOT SUPPORTED)

root@Pineapple:/#

is actually the output from iwconfig... is this normal? putting interfaces in monitor mode works fine, is just an output problem i thing..(?)

Link to comment
Share on other sites

What wireless card are you using?

Link to comment
Share on other sites

wlan0 is pineapples interface

wlan1 is the alfa NHR

mon0 is monitor mode from wlan1 (i was using tha jammer before executing the command)

[EDIT]

After executing the following commands i get no networks with airodump

airmon-ng sto mon0

ifconfig wlan1 down

airmon-ng start wlan1

Edited by KiatoG
Link to comment
Share on other sites

Found this thread, it might shed some light into your problem.

http://forums.hak5.o...-pineapple-mk4/

Edited by Infiltrator
Link to comment
Share on other sites

Thank you very much for your search! So i see that the output of airmon-ng may not be correct but is normal. (We have to post this on bugs section..)

But the alfa is steel not working.

After some tests i noticed that every time i connect the alfa to the pineapple and turn the monitor mode on it will stop working after 15-20 minutes. It will steel show up as wlan1 and mon0, channels will be hoping with airodump-ng mon0 but i will so no networks and the blue light from the alfa will go off (thing very stange because it turns on as long as monitor mode or data transfer exists)

Link to comment
Share on other sites

ifconfig wlan0 down

ifconfig mon.wlan0 down

ifconfig wlan0 up

airmon-ng start wlan0

airodump-ng mon0

^ this is for using the internal radio, if using a usb one you should be able to just do airmon-ng start wlan1

Edited by cscash241
Link to comment
Share on other sites

Thank you very much for your search! So i see that the output of airmon-ng may not be correct but is normal. (We have to post this on bugs section..)

But the alfa is steel not working.

After some tests i noticed that every time i connect the alfa to the pineapple and turn the monitor mode on it will stop working after 15-20 minutes. It will steel show up as wlan1 and mon0, channels will be hoping with airodump-ng mon0 but i will so no networks and the blue light from the alfa will go off (thing very stange because it turns on as long as monitor mode or data transfer exists)

power issue, could set the txpower lower, iwconfig wlan1 txpower 8

or make sure the ac wall adapter is being used but even with that there may not be enough power for the NHA it can potentally use 2 watts wow 2000mw

or even try a different usb cable

EDIT:

powered usb hub++

Edited by petertfm
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...