Jump to content

Unstable with other antenna


qeqe
 Share

Recommended Posts

Hi! This will be my first post here!

When i try to use two other antenna (9dBi Rubberduck) then the originals i got a unstable connection and the pineapple can't find other then a few accesspoints round.

I got the same error when i use them on my other router but when i change to 100mW in dd-wrt on the router all works perfect. I try to find this settings on my Pineapple Mark V but i can't find that settings and have try to change txpower with no luck.

The spec. on the antenna is

Frequency Range: 2400 - 2500 MHz
Amplification: 9 dBi
Max power: 100 w
Connection: RP-SMA

And if u want to check more about the antenna you can go to https://translate.google.se/translate?sl=sv&tl=en&js=y&prev=_t&hl=sv&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.davido.se%2Fshop%2Fproduct_info.php%3FcPath%3D26_34%26products_id%3D121&edit-text=&act=url (is a google translation from swedish to english)

What can i do to fix this?

Link to comment
Share on other sites

The connector on the pineapple is SMA not RP-SMA.

Ah to bad... it looks so similar. I will buy a adapter.

The TX power is locked for now on wlan0.

Thats why i can't change wlan0...

Have i right when the wlan0 is AR9331 and wlan1 is RT8187?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...