Jump to content

[BugReport] Can't get LEFTARROW to work on Win7 UAC


Recommended Posts

Hello,

I just got my duck a few days ago and got a simple "Hello World" app to run without issue.

Now I am trying to run the "Reverse Shell" form the site http://avocado.hak5.org/ .

Everyhting works if I time it right and click into an already existing shell.

The problem I have is that the LEFTARROW below does not seem to happen and the shell never comes up.

This defaults to selecting NO in the box when this happens.

I have tried adding a delay after it, using the LEFT command instead, and even reflashing the duck with the same results.

Inject.bin files come form the site mentioned above with the parameters 8080 and 127.0.0.1.

Ii also tried to build from the online duck encoder site with the same results; http://www.iducke.com/Encoder/IDE.

I am running win7 x64 and would appreciate any help.

DELAY 4000
ESCAPE
CONTROL ESCAPE
DELAY 400
STRING cmd
DELAY 400
MENU
DELAY 400
STRING a
DELAY 1500
LEFTARROW
DELAY 1500
ENTER
DELAY 1500
STRING copy con c:\decoder.vbs
Edited by midnitesnake
Corrected Formatting
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...