Jump to content

kruemel

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About kruemel

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi all, I was able to clone the website of my favorite coffee house *once*. Any other website that I tried subsequently errors out. I started the cloning via putty using this: python portalclone.py --portalName Example --portalArchive /sd/portals/ --url http://www.example.org --injectSet Free_WiFi_Week For instance, I got those errors out of one of all those failed attempts: Traceback (most recent call last): File "portalclone.py", line 24, in <module> cloner.cloneResources() File "/sd/modules/PortalAuth/includes/scripts/PortalCloner.py", line 186, in cloneResources r = self.session.get(urlparse.urljoin(self.url, img.get(tag)), stream=True, verify=False) File "/sd/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/sessions.py", line 473, in get return self.request('GET', url, **kwargs) File "/sd/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/sessions.py", line 461, in request resp = self.send(prep, **send_kwargs) File "/sd/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/sessions.py", line 573, in send r = adapter.send(request, **kwargs) File "/sd/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/adapters.py", line 415, in send raise ConnectionError(err, request=request) requests.exceptions.ConnectionError: ('Connection aborted.', BadStatusLine("''",)) I am connected to the interwebs via USB tethering (because internet connection on the Pineapple Nano via Windows is a royal pain in the neck and rarely ever works for me). Also, I am writing the portal data to SD because I seem to have run out of space on the Pineapple itself. On another occasion I also got several screens full of this, which surprised me as @sud0nick said those shouldn't even occur: /sd/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/urllib3/connectionpool.py:747: InsecureRequestWarning: Unverified HTTPS request is being made. Adding certificate verification is strongly advised. See: https://urllib3.readthedocs.org/en/latest/security.html Apologies if the question is somewhat silly - I've been on this for a couple of weeks now and was never able to get the thing running properly. One successful cloning attempt is all I have to show at this point, which is sort of frustrating (although certainly not the end of the world). Any ideas as to what I am doing wrong?
  2. Brilliant idea. Heading over there right away. Thanks for the hint!
  3. My name is Tim (kruemel) Favourite game: Portal & Portal 2 Favourite OS: Forced to use Windows, used to be a Debian / $buntu person. Stockholm Syndrome right there ^^ Favourite console: almost all pre-GameCube Nintendos ;-) Nationality: German Accent: mixed (some say Midwestern US, some say Irish...frankly I don't care) Sex: Male Race: White European Height: 6"2' Build: a bit circumferentially challenged *ahem* Favourite band: Too many from too many different music styles Favourite book: Night Watch Favourite author: Terry Pratchett Favourite movie: The 5th Element, Resident Evil and many many others Favourite TV Show: Do Youtube channels count? If so then I'd have to say The8BitGuy & Techmoan. I am terrible at keeping up with TV shows. But Father Ted was great. Favourite Pinup: Milla Jovovic, Gillian Anderson Favourite Comedian: Billy "The Big Yin" Connolly Other hobbies: Photography
  4. Same here....I'd also be interested in a solution. Problem occurs on a factory reset device w/ an 8GB SD card in it. Apologies for thread necromancy.
×
×
  • Create New...