Jump to content

issue with payloads with spanish kb


viernez13
 Share

Recommended Posts

Hi.

I'm just trying some payloads but seems that some characters don't are well interpreted by power shell.

I has try to encode with the following tools:

encoder from https://github.com/midnitesnake/usb-rubber-ducky

encoderr from : http://ducktoolkit-411.rhcloud.com/Encoder.jsp

I have windows 7 with spanish international keyboard. (and ofc ourse, when I encode I select spanish)

For instance if I try run the Dump local wdigest passwords from memory using mimikatz, when rubby duck arrives to:

for /f %d in ('wmic volume get driveletter^, label ^| findstr "DUCKY"') do set duck=%d

at the terminal appears:

for -f %d in )´wmic volume get driveletter&, label &Ç findstr ¨DUCKY¨´= do set duck¡%d
so special characters like " ^, |, (, ), =, @ " seems that don't work fine...
Any idea how can I fix this?
Thanks!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...