Jump to content

g0blin

Active Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

About g0blin

  • Rank
    Hak5 Fan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Update After trying numerous USB cables, I found the original Y cable provided with the device, and it appears the device is recognised with this cable? Is there anything particularly special about this cable, excluding the obvious? Original post I'm also getting the same issue on my freshly reset Tetra - same story on three different devices (Linux, Mac, Windows). The device is unrecognised, and the last message in the syslog is"unable to enumerate USB device". The UART port on the second USB port works fine and is recognised. This device definitely previously worked on 2.4.2, however I'm running out of options now. Any suggestions please @Foxtrot? Happy to send over logs, or perform any further debugging steps you could recommend in order to get a resolution. Thanks p.s. here are the log entries when trying to connect the device on my Linux laptop (where it previously worked) [23823.594376] usb 1-1: new high-speed USB device number 32 using xhci_hcd [23823.722416] usb 1-1: device descriptor read/64, error -71 [23823.958427] usb 1-1: device descriptor read/64, error -71 [23824.194409] usb 1-1: new high-speed USB device number 33 using xhci_hcd [23824.322438] usb 1-1: device descriptor read/64, error -71 [23824.558441] usb 1-1: device descriptor read/64, error -71 [23824.666492] usb usb1-port1: attempt power cycle [23825.318425] usb 1-1: new high-speed USB device number 34 using xhci_hcd [23825.318505] usb 1-1: Device not responding to setup address. [23825.526501] usb 1-1: Device not responding to setup address. [23825.734423] usb 1-1: device not accepting address 34, error -71 [23825.862443] usb 1-1: new high-speed USB device number 35 using xhci_hcd [23825.862528] usb 1-1: Device not responding to setup address. [23826.070504] usb 1-1: Device not responding to setup address. [23826.278441] usb 1-1: device not accepting address 35, error -71 [23826.278559] usb usb1-port1: unable to enumerate USB device
  2. Thank you! 1. You'll need to gather your APs to target before you start capturing. In 0.1 I monitored for APs indirectly via the output from the tooling, however in more recent versions of the tools that proved to be extremely ineffective. If you have your target APs discovered and switch to exclude (without selecting any APs), it should then include all APs listed. 2. These are essentially the same ? You can either provide the equals symbol or not, it should not make any difference. If this is not the case let me know, and I can update the default settings. edit: I may look in to monitoring the tooling output for new APs which were not previously included in the list. I did quite like that feature over discovering APs for targeting.
  3. I've finally gotten around to updating the PMKID module with a couple of new features. v0.3 includes the following additions. Changes to config (specifically the command line args) are now persisted (cc: @PixL) The ability to switch between include and exclude as the filter mode is provided (cc: @Just_a_User)
  4. Sure thing, I can see about adding that in the next version - nice suggestion!
  5. Sorry, real life has gotten in the way so a bit behind with the updates. Will try and get some time to work on this tonight ?
  6. Thanks, that gives me plenty to go on! I'm currently packing to move house, so won't be checking this out until later this evening. I'll keep you updated ? At a guess, if no PMKIDs are written, perhaps the file does not get created. That'd explain why the Pineapple API is complaining about the file being invalid, however I suppose in this case we should at least return an empty file.
  7. Interesting! I'll see if I can reproduce it locally. If I can't I may have to ask you to send over any (redacted) logs that you're able to, if you're willing? If not no problem - I can always step through it and try to spot where I've messed up. Thanks
  8. Great, thank you for the feedback! I'll try to get these features in this evening, as well as diagnosing the issue you found with downloading the converted results.
  9. D'oh - sorry! I'll get on fixing that after this mornings round of meetings! edit: Hmm, I tried to convert a saved capture from yesterday and it appeared to work. I'm at work and only have 5ghz networks here, so will need to investigate further when I get home this evening. As for inverting the inclusion rule, that's something I can cover off this evening also.
  10. I've updated the module to 0.2, this includes a few new features. * Scan for APs using airodump, instead of relying upon output of hcxdumptool to discover APs * Provide "inclusion" list in order to target specific APs (there you go @Just_a_User!) * Retain various pieces of scan data, including the capture, log and AP list from scans * Improved dependency script (thanks @Zylla!) I've a bit of cleaning up to do, as it's gotten a little out of hand. I'd like to unify the API methods for loading scan/capture data, as well as get myself up to speed on Angular so that I can use its features a bit more optimally, but for the moment the module should work as intended.
  11. @cheeto Check out nexmon for getting monitor-mode on the Pi - I've found it very reliable: https://github.com/seemoo-lab/nexmon
  12. Sorry @Zylla - scratch that. It does appear to be working, but I may need to adjust how I'm parsing the logs in order to marry up captures with APs. Stand down! ?
  13. Had a go at creating a Module that makes use of these binaries - here's what I came up with: https://github.com/hackthebox/PMKID All feedback appreciate! Thanks to @Zylla! ?
  14. Just reverted back to these versions, and am capturing ok now. https://github.com/adde88/hcxtools-hcxdumptool-openwrt/raw/b23ae47fa5a9c5d137a0627459cbf0f8a5a1ba4b/bin/ar71xx/packages/base/hcxdumptool_4.2.1-8_ar71xx.ipk https://github.com/adde88/hcxtools-hcxdumptool-openwrt/raw/cea232511fb6de3b4b71d3b07b8181bb55145a2b/bin/ar71xx/packages/base/hcxtools_4.2.1-9_ar71xx.ipk
  15. FYI, I don't seem to be getting any successful captures on the most recent packages you uploaded. I'm just testing the previous version to see if I've done something weird on my Pineapple.
×
×
  • Create New...