Jump to content

httpeek dont load


fusionptb

Recommended Posts

In another post someone have the same problem, and the solve was reset the whifi pinneaple and reinstal the module... every time that want to use... this solve didnt work for me, try but dosnt work... maybe someone can help, on wifi pineapple mark vii, the module of httpeek dosnt conect, never start keept loading, sniffer loading, but not listening.

Link to comment
Share on other sites

It's available and it works. Never been using it myself since it's only working in a very limited number of scenarios, but getting it started and using it involves no issues for me when I've tried to helped others that has had a difficult time getting it to work. No need to factory reset or reinstall the module (if you haven't messed up the Pineapple in other ways). Any other modules active at the same time? Describe the issue step by step so that it's possible to recreate/reproduce it all in order to help and try to troubleshoot.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...