Jump to content

Evil Portal Module only works on initial Wifi connection...


Go to solution Solved by dark_pyrro,

Recommended Posts

Is it normal that the Capture Portals using the 'Evil Portal' module only work the first a device connects? I have tested a view devices on an open wifi using pineapple mkVII, and the devices bring up the capture portal first time they connect to the wifi, but following that they bypass. Only way to reset is to reboot pineapple and then the devices see the portal one more time. I am using the standard github portals with Starbucks, Google etc.

Does anyone know a way to make the devices see the portal each time the connect??

Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

Yes, it's normal. To change this you can most likely achieve this by changing the Evil Portal module and not make it add an iptables rule for each client so that they aren't added to the "Allowed Clients" list (or, simply removing the IP address of the client in the portal web UI each time they are added).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...