Jump to content

Recommended Posts

I had everything up and running and was in my website. But the session expired and now everytime I try to start my c2 with sudo ./c2_community-linux-64 -hostname hostname.org -https I get:

[*] Initializing Hak5 Cloud c2

[!] Error starting ssh

ubuntu@ip-155414153:~$

Can anyone help? I have my ssh running and did the same thing as yesterday. I don't get whats going on? Im a newbie so something that might seem obvious to you isn't even in scope for me.. I've also looked everywhere online and of course can't find anything helpful..

Link to post
Share on other sites

lmao thats the same one I followed. And everything was good but my session expired because I had to go deal with my son. But I wonder since I updated to 3.0 and it was 2.2 when I set everything up, if I have to change the license and key for the 3.0 version??

Link to post
Share on other sites

I had some issue after I made the update.. credentials were invalid...

So I used the infos from the setup video but downloaded the cloud 3.0 instead to avoid having to upgrade.

I had to enter licence again but it works just fine now

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...