Jump to content

Pineapple Mark VII connection issues


bakedmuffinman
 Share

Recommended Posts

Yeah, this thing was right out of the box. I somehow managed to update the firmware and download some common plugins, but the next time I tried connecting it the same way (I always connect through my computer), it just wouldn't connect. If basic functionality isn't available, I don't see the need to upgrade the firmware again. Old firmware should not just stop working.

I guess I'll spend another few hours trying to get it to work (again) today.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 5 weeks later...

Same here. After disabled WPA3 it works fine again (wifi channel 11)

This looks like a issue only with Version 1.0.2 - the former version (1.0.1?) works fine with WPA3 and autochannel detection.

 

So please have a look into the latest version and find the issue :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

I received mine yesterday and the open ssid is so slow. Now today I go into the pineapple just looking around and it logs off and I can't get back into the mark7 any solutions would be nice thanks in advance

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...