Jump to content

Authentication problem with open WIFI


Recommended Posts

So I setup the wifi pineapple tetra as it instructs and for a test run I try to connect a device to the open wifi.
"Authentication problem". 
Oh silly me I forgot to add the MAC address to the filter
"Authentication problem". 
Maybe if I try turning it off and on again and re-add the MAC address
"Authentication problem". 

Maybe I redo the whole thing with a factory reset and then add both MAC address of device and SSID
"Authentication problem". 
Maybe if I re-flash the firmware
"Authentication problem". 

Alright let's try it on 3 different computers
"Authentication problem". 
Different cables?
"Authentication problem". 
Different place in the space time continuum with all previous attempted options?
"Authentication problem". 
What have I done wrong? );

Link to post
Share on other sites

what about your allow or deny? there are these two files in / etc. In the graphical web application you would have to be able to set this too. Unfortunately I don't have any pineapples with me at the moment to be able to look but I suspect that this should be found under Settings

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...