Jump to content

Reset Factory but failed


Machavalley
 Share

Recommended Posts

Hi,

I think I made a mistake. I didn't notice that on mac laptop if you download kc_fw_1.3_510.tar.gz automatically extract to kc_fw_1.3_510.tar . I copied and paste to the ket croc and hope it works. Suddenly after the process going on, it seems to be that the light is looping and hair wire. I did follow the reset factory based on the documentation and try to access the device. Nothing show up. Please help me how to bring back keycroc again..

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

so what you are saying is after a factory reset you can not use your keyboard with the croc or get into arming mode? Yes. Both. When plugged the keyboard not detected as well push the button back of the croc too. I did few factory reset..and nothing happen..any chances of surviving this key croc? Huuuu...

regards.

Link to comment
Share on other sites

Quick question:

from the documentation page, how do we know what the partition has not been damaged?

Technical note: This process will replace the primary boot partition with a copy of firmware version 1.0 kept on a backup partition. If the backup partition has been damaged, this process will fail.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, spywll said:

Yes i would like to know to if your partition is damaged or not.

I don't know how to do that sorry

Thanks man for the effort to help me. but today I'm going to test "try a different keyboard try on different pc or mac or linux"

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

i think i have the same issue as you. I tried connecting to the serial lead now and trying to see what is in the udisk, but no luck yet. As the firmware is not a .bin file, i cannot flash it directly like how the signal owl guy did it.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

I've ran in to this as well.

Auto-extract left the .tar file. The tar file is copied to the storage portion. It is at this point the KeyCrock will attempt to update and fail continually in a rapid boot-loop.

I can successfully factory reset it to the 1.0 firmware and have done so several times. It appears however that this reset process does not remove the files on the storage side, leaving the .tar file there to continue to cause the boot-loop.

Is there any way to reset or clear the storage side? Or is there a process by which to enter arming mode before the firmware update check?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...