Jump to content

Recommended Posts

i just got my crock today and did the initial startup on the card and tried to connect to my c2. it did not connect so i figured it needed an update. i did this and waited for the red/blue flash to stop. when it did though the led went dark and neither the keyboard or flash drive are showing up and i am afraid to unplug it now...... What should i do?

Link to post
Share on other sites

Sorry False alarm.... I waited a little while and grabbed it to check the led again and realized it was nice and cool. So i assume it shutdown instead of rebooting. I unplugged and re-plugged it and it came on, I just had to redo my config as it was overwritten during the upgrade. It did then connect to the c2 server.

Link to post
Share on other sites

I had the exact same thing happen to me and am here searching on the forum for that reason.  Thank you for posting this.  I am very relieved to find that it still works and connected to C2 right out of the gate.  May the scripting fun begin...

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, zenn1999 said:

I have been verry impressed so far, and i think i found a new favorite tool!

I think I'd have to agree with you.  I am a big fan of the Shark Jack and Lan Turtle but this Croc is down right impressive.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...