Jump to content
Sign in to follow this  
jtam

deauth-ing simultaneous dual band router

Recommended Posts

Hi all
I've searched the web for a similar problems but haven't had any luck with this in particular.

I'm testing a dual band router on my network that operates 2.4 GHz and 5ghz at the same time . Most mobile phones connect to the 5ghz band .

WhenI run a deauth (have tried MDK3 and Aireplay, and I have primed my dual band adapter using "band abg") it only disconnects the devices that are using the 2.4 GHz.

First off all I am unsure as to why it is doing this despite priming it to both bands. Secondly, I was wondering if there may be someone who can point out where I'm going wrong.

Any help would be greatly appreciated.

I am using the standard aireplay-ng code (or if using MDK3, using the usual MDK3 code just added a blacklist on it with the target AP Mac.

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...