Jump to content
Sign in to follow this  
Decoy

After latest firmware update, cannot Factory Reset

Recommended Posts

Hi Everyone,

My Pineapple sat for about 6 months since the last time I used it. I finally booted it up, and downloaded the latest firmware. All seemed to be fine as I installed a few modules, and then set everything up the way I wanted it. When I finally got around to using it today, I was unable to launch PineAP, the modules I had downloaded to my SD card had seemingly vanished, and there were various other issues. Pressing the Factory Reset button for 7 seconds does nothing, so I triggered this from the Configuration page. After it was finished, the screen came up saying it was still booting, but the light eventually went solid and it sat there for about 10 minutes. I refreshed, and now the initial setup page never comes up. I cannot factory reset again with the button. Has anyone else experienced this issue? Thanks,

Decoy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interestingly enough, I was able to SSH into the Pineapple, and the root password was still the same as it was before I flashed the new firmware... I downloaded the latest version directly to the Pineapple and ran sysupdate to do a manual firmware update. I'll post if this was or wasn't successful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This seems to have done the trick. Problem appears to be solved. 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I am having a series of funky issues though. Now the SD Card just hangs here formatting forever:

image.png.51cf4a496d724f46c240fc671fd34e98.png

Edited by Decoy

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Mister_Obeah said:

have you had any joy with the SD card?

I had to revert back to 2.6.4. For whatever reason the SD card just wouldn't work right in 2.7.0. Everything is working okay now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/7/2020 at 9:04 AM, Decoy said:

I had to revert back to 2.6.4. ...wouldn't work right in 2.7.0. Everything is working okay now.

How to revert firmware back a rev. when the Tetra is stuck on "still booting."  Friggin' frustrated here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...