Jump to content
Sign in to follow this  
chs

Unresponsive Tetra

Recommended Posts

My tetra just has a solid red light on and doesn't seem to be responding to anything.  I've tried plugging it in and accessing via ethernet and console - nothing.

Anyone seen that before?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sadly, yes. To cut a long explanation short, I had to re-image / rebuild the firmware. There is a link in the Tetra forum.

Has anyone seen a Tetra in fully functional state?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/29/2020 at 12:00 PM, BlackOp said:

Sadly, yes. To cut a long explanation short, I had to re-image / rebuild the firmware. There is a link in the Tetra forum.

Has anyone seen a Tetra in fully functional state?

Doesn't really seem to make sense? I don't know where "re-image / rebuilding the firmware" comes into this.

Sounds like the device has either faulty hardware, or the device isn't booting to the OS. If it's the latter case, it should be resolvable with a Firmware Recovery. The method is described at https://docs.hak5.org/hc/en-us/articles/360010471774-Firmware-Recovery.

Please let us know if there are any other problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...