Jump to content
r3ptilbot

(as superuser) issue

Recommended Posts

On parrot when I open programs normally (not running as sudo) it shows (as superuser) in the top. Firefox shows this and works fine. Tor browser has this too and just shows a black screen when I open it. Does anyone know what is going on here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is your normal username 'root'?

root is a superuser account, so if that is the case than everything you run will be run as superuser

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/8/2019 at 7:00 PM, kdodge said:

Is your normal username 'root'?

root is a superuser account, so if that is the case than everything you run will be run as superuser

My account's username is not 'root' or anything like that. Anyways the problem seems to have gone away for now.

However the issue with the tor browser is still there. Anonsurf seems to work just fine and when I go to check.torproject.org while on anonsurf it says I have a tor ip. When I open up tor browser it goes to 'connect to tor' but it completely black. I have tried reinstalling tor browser and it still does the same thing. I was was having an issue on windows with tor browser for a while too (I dont really use tor on windows often). idk what is happening w/ tor browser for me on parrot.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you using repo versions of tor or are you doing the updates yourself. You sometimes have to watch certain distros, not all OSs maintain their software as often as they should. you might look into when it was last updated (some distros will not use the latest versions, but patch for security updates which will only complicate if update is a problem). However, you also have to watch how you install/setup tor because one little slip-up and tor is effectively bypassed. If you are already having problems with your setup I would recommend you stop using it until you understand the problems completely and fix the problem properly. Maybe a backup+reinstall might fix it. Use trusted sources. 

Lots of luck man,

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...