Jump to content
Sign in to follow this  
alexcc

signal owl doesn't do a n y t h i n g -

Recommended Posts

I followed Darren's instructions and copy upgrade-1.01.bin to a blank USB 

 

The firmware upgrade ended with a steady red light and then started blinking slowly indicating attack mode, 

 

It is impossibe to enter arming mode. I pressed the button during startup but nothing happens.

 

The device either powers off completely or reboots back into attack mode

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alexcc - 

It's good to hear that you've gotten updated to v1.0.1, however it's concerning that you are unable to enter arming mode. 

Please use the following payload to enter arming mode:
https://github.com/hak5/owl-payloads/blob/master/payloads/library/general/arming-mode/payload.txt

Let us know how that goes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/14/2019 at 2:30 AM, Darren Kitchen said:

Alexcc - 

It's good to hear that you've gotten updated to v1.0.1, however it's concerning that you are unable to enter arming mode. 

Please use the following payload to enter arming mode:
https://github.com/hak5/owl-payloads/blob/master/payloads/library/general/arming-mode/payload.txt

Let us know how that goes.

Doesnt work..same problem for me..followed step-by-step...and after the update, just slow red blink.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...