Jump to content
Xenios

New Nano, cant install a lot of module dependencies

Recommended Posts

I have just compiled and uploaded the following packages:

  • dnsspoof
  • urlsnarf
  • arpspoof

and I have just pushed updates for the dnsspoof and urlsnarf modules. Update them via the Module Manager and then install the dependencies through said module. I have also pushed an update to the nmap module to clear up some confusion with the dependency there.

I'll work on sslstrip, sslsplit and ettercap next.

Screenshot from 2019-10-02 18-29-59.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/2/2019 at 8:46 PM, Foxtrot said:

I have just compiled and uploaded the following packages:

  • dnsspoof
  • urlsnarf
  • arpspoof

and I have just pushed updates for the dnsspoof and urlsnarf modules. Update them via the Module Manager and then install the dependencies through said module. I have also pushed an update to the nmap module to clear up some confusion with the dependency there.

I'll work on sslstrip, sslsplit and ettercap next.

Screenshot from 2019-10-02 18-29-59.png

Can you share with us how you can solve the issue with urlsnarf , dnsspoof , arpspoof and make them work

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/2/2019 at 7:46 PM, Foxtrot said:

I have just compiled and uploaded the following packages:

  • dnsspoof
  • urlsnarf
  • arpspoof

and I have just pushed updates for the dnsspoof and urlsnarf modules. Update them via the Module Manager and then install the dependencies through said module. I have also pushed an update to the nmap module to clear up some confusion with the dependency there.

I'll work on sslstrip, sslsplit and ettercap next.

I tried to use your sslsplit package, as usual, it can't be used, because "musl-fts" is missing. A quick check with opkg says, "musl-fts" is not a known package.

If you can post how to use your ipk files, and how to solve the "dependencies mess", it would be helpful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't use  Portal Auth to clone a website I tried ever thing to make it work but still face the same issue

so can someone tell me how to make it work if there is any setup must be done or something 

my firmware version is 2.5.4

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/15/2019 at 12:27 AM, Ahmed Naeem said:

I can't use  Portal Auth to clone a website I tried ever thing to make it work but still face the same issue

so can someone tell me how to make it work if there is any setup must be done or something 

my firmware version is 2.5.4

Have not tested it on the latest firmware yet.  If it is not working you may try a firmware recovery (this will put you one 2.4.2 firmware) and see if that works.  Hopefully soon it will be patched for 2.6.x firmware!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/13/2019 at 1:31 PM, Peter D said:

I tried to use your sslsplit package, as usual, it can't be used, because "musl-fts" is missing. A quick check with opkg says, "musl-fts" is not a known package.

If you can post how to use your ipk files, and how to solve the "dependencies mess", it would be helpful.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Cap_Sig said:

Have not tested it on the latest firmware yet.  If it is not working you may try a firmware recovery (this will put you one 2.4.2 firmware) and see if that works.  Hopefully soon it will be patched for 2.6.x firmware!

I test it on firmware 2.4.2 but it is not work 😕

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Ahmed Naeem said:

I test it on firmware 2.4.2 but it is not work 😕

Sorry to hear it.  Hopefully an update is released soon to fix it.  I plan to do some testing in the next few days as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...