Jump to content
bomboem

Unable to install Dependencies

Recommended Posts

Hi,

I am using the WiFi Pineapple Nano. I have recently upgraded to the most recent firmware (2.6.1).

As I usually do, I completely formatted the pineapple and the sd card before the update, to avoid any trouble.

 

But right now, none of the new Modules I install are able to install their dependencies. This issue is present in ALL THE MODULES that need dependencies installed.

I click the "Install Dependencies" button. The button sais "Installing..." and after a while it completely stop, and the button changes again to "Install dependencies". At first I thought this was an SD-card related issue. So I tried installing a module to the internal memory of the Nano, and tried to install the dependencies here. Still the same issue. I think there is something wrong with the Firmware that makes the dependencies unable to isntall. Does anyone know how to solve this/if there is a workaround??? I need my pineapple soon for some tests abroad.

 

I did not have this issue in the previous firmware version.

 

Thanx in advance,

B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good morning for the team of hak5,

Im in the las Firmware Upgrade (Current version: 2.6.1)

this new upgrade help me to solve the problem of the sd card, thanks for that.

 

Now i have the problem that the unique moduel that works is evil portal.

Im trying to install  the dependences of DNSMasq Spoof v1.2 ,  DNSspoof v1.5, SSLsplit 1.4,  RandmoRoll  but it is on red color, Not installed. 

 

thanks for this great device

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/1/2019 at 10:56 AM, bomboem said:

Hi,

I am using the WiFi Pineapple Nano. I have recently upgraded to the most recent firmware (2.6.1).

As I usually do, I completely formatted the pineapple and the sd card before the update, to avoid any trouble.

 

But right now, none of the new Modules I install are able to install their dependencies. This issue is present in ALL THE MODULES that need dependencies installed.

I click the "Install Dependencies" button. The button sais "Installing..." and after a while it completely stop, and the button changes again to "Install dependencies". At first I thought this was an SD-card related issue. So I tried installing a module to the internal memory of the Nano, and tried to install the dependencies here. Still the same issue. I think there is something wrong with the Firmware that makes the dependencies unable to isntall. Does anyone know how to solve this/if there is a workaround??? I need my pineapple soon for some tests abroad.

 

I did not have this issue in the previous firmware version.

 

Thanx in advance,

B

Having the same problem, any solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...