Jump to content

3G Interface goes down with ethernet cable


Recommended Posts

Hi everyone

I have some Problems with my new LAN turtle.

When i insert my SIM Card and boot up the turtle via USB on my Computer, everything works well, i can connect to the turtle via SSH an can see that the 3G interface got an IP and can connect to the Internet. --> See screenshot below (3g_visible.png)

But as soon as i insert a LAN cable in the ethernet port of the turtle, the 3G Interface goes down and never comes up again, see second screenshot. I first thought this was due to the "WAN-FAllback" option, but i disabled the function and the problem is still there 😕

Any ideas what i could try to fix this issue?

End goal: The Ethernet Port should allow me to connect to the internal network (get an IP via dhcp) , while the 3G connection should stay the primary internet connection and create the SSH connection to our Server. The USB will get connected to a powerbank.

 

Best,

Mo

3g_visible.png

3g_not_visible.png

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...