Jump to content

Wifi Pineapple Initial Setup Problems


chris9988
 Share

Recommended Posts

Hello,

I received my Wifi Pineapple Tetra almost a month ago and have yet to get it setup. I tried the initial setup (loading the 2.5.4 firmware). It would say the file is uploaded correctly and installing, but go right back to the "Upload File" screen. I waited close to 30 minutes and still nothing happened, so I unplugged and restarted the device, only to be greeted again with the install screen. I tried re-installing a few more times, but the same thing continued to happen.

I then tried the firmware recovery, completed those steps, waited close to an hour after uploading the file with the yellow light staying on and nothing happened. So again, I unplugged the device and restarted it. Now, the yellow light is on, I cannot ping it at 192.168.1.1 over the USB ethernet, and I cannot SSH into it (obviously since I can't even ping it). The light has been on close to an hour again and nothing has changed.

Any help would be greatly appreciated, as I am at a loss as to where to go from here.

Thanks,
Chris

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...