Jump to content
Camaro ss

Recon scan repeatedly killing pineAP

Recommended Posts

On my wifi pineapple nano, when starting a recon scan, it says pineap must be started. Then I start pineap with the button it pops up and then hit scan again. Pineap shuts down immediately and cannot run a scan. Sometimes recon does work, but most of the time it kills pineap. I've tried resetting it many times and I continue to have the same issue. I've had this issue since I got it I think a few years ago. Has been frustrating and I basically stopped using it. I noticed I was quite behind on firmware updates so I reset and updated the firmware thinking maybe it was a bug and updating would help. Nope. So now I'm back where I was at the beginning. Any suggestions are appreciated. I could use a hand. Thank you. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had this issue also. Try rebooting the nano and trying again. Sometimes is may take several reboots.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I've tried rebooting it, and yes sometimes it works temporarily, but keeps happening. Seems like it may be overheating/hardware issue or bug but it's usable. Thank you for the tip though 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...