Jump to content

After connecting to hidden management SSID, NANO broadcasts a secon one as open ?


Recommended Posts

So after using my NANO for awhile and everything going well, it has suddenly decided to broadcast the management SSID as a second, non-hidden and with no password required to associate to it.  This happens after I connect to the hidden SSID.  Has anyone else had this?  I haven't changed any network settings except those asked at setup.

Link to post
Share on other sites

[user@user-pc ~]$ nmcli dev wifi
IN-USE  SSID            MODE   CHAN  RATE        SIGNAL  BARS  SECURITY  
*       lclhstmgmt00    Infra  11    65 Mbit/s   100     ▂▄▆█  WPA2     
        lclhstmgmt00    Infra  11    65 Mbit/s   100     ▂▄▆█  -- 

Link to post
Share on other sites

root@pineapple:~# iw dev
phy#1
    Interface wlan1
        ifindex 10
        wdev 0x100000004
        addr 00:c0:ca:a5:cd:b3
        type managed
        txpower 20.00 dBm
phy#0
    Interface wlan0-1
        ifindex 8
        wdev 0x3
        addr 02:c0:ca:a5:c3:1b
        ssid lclhstmgmt00
        type AP
        channel 11 (2462 MHz), width: 20 MHz, center1: 2462 MHz
        txpower 17.00 dBm
    Interface wlan0
        ifindex 7
        wdev 0x2
        addr 00:c0:ca:a5:c3:1b
        ssid Free Wifi
        type AP
        channel 11 (2462 MHz), width: 20 MHz, center1: 2462 MHz
        txpower 17.00 dBm

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...