Jump to content

[Module] PMKIDAttack


n3d.b0y
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

I'm having some issues with installing on the nano

after running 

opkg update && opkg --dest sd install install git git-http

this is the error I get 

`Unknown package 'install'.

Package git (2.3.5-1) installed in sd is up to date.

Package git-http (2.3.5-1) installed in sd is up to date.

Collected errors:

 * opkg_install_cmd: Cannot install package install.`

 

I'm not sure how to go from here

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, RedW0lf said:

I'm not sure how to go from here

delete the 2nd install command. There is no package called install

so

opkg update && opkg --dest sd install git-http

will do what you need. Also sometimes you may need to also symlink files to get things to run.

Link to comment
Share on other sites

On 7/27/2019 at 2:45 AM, Just_a_User said:

delete the 2nd install command. There is no package called install

so


opkg update && opkg --dest sd install git-http

will do what you need. Also sometimes you may need to also symlink files to get things to run.

That worked but now after this command

git clone https://github.com/n3d-b0y/PMKIDAttack.git PMKIDAttack

I'm getting this error

 

root@Pineapple:/sd/modules# git clone https://github.com/n3d-b0y/PMKIDAttack.

git PMKIDAttack

Bus error

root@Pineapple:/sd/modules# git clone https://github.com/n3d-b0y/PMKIDAttack.

git PMKIDAttack

fatal: could not create work tree dir 'PMKIDAttack': Read-only file system

I'm not sure how to fix that

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, RedW0lf said:

That worked but now after this command


git clone https://github.com/n3d-b0y/PMKIDAttack.git PMKIDAttack

I'm getting this error

 

root@Pineapple:/sd/modules# git clone https://github.com/n3d-b0y/PMKIDAttack.

git PMKIDAttack

Bus error

root@Pineapple:/sd/modules# git clone https://github.com/n3d-b0y/PMKIDAttack.

git PMKIDAttack

fatal: could not create work tree dir 'PMKIDAttack': Read-only file system

I'm not sure how to fix that

I fixed it with "git clone git://github.com/n3d-b0y/PMKIDAttack"

Link to comment
Share on other sites

Ok i got it installed on my Tetra and it shows up under modules but after i install the dependencies a ui flashes for a sec and its gone and then the "install dependencies" button reactivates. Any ideas for this. I was planing on doing a firmware recovery here in a bit to see if that helps.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, MesAnDu4u said:

Ok i got it installed on my Tetra and it shows up under modules but after i install the dependencies a ui flashes for a sec and its gone and then the "install dependencies" button reactivates. Any ideas for this. I was planing on doing a firmware recovery here in a bit to see if that helps.

This module is broke i believe, but i manage to get it installed this way and use it via command line. 

Good luck. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...