Jump to content

No Packages Found Error


Recommended Posts

Good evening;

I am setting up my lan turtle 3g for the first time and noticed that I was getting a no modules found error.

on further investigaiton I noticed that in the module manager it calls out to a wiebsite that does not exist. aka 404 error.

I updated to v5 of the firmware. What is the proper URL for this?

In looking at the Hak5 github I noticed that the packages are located there. Any assistance on resolving this issue would be greatly appreciated.

Link to post
Share on other sites

Can you ping google or any other site from the shell prompt?

 

ping 8.8.8.8

 

ping www.google.com

 

I had to start my module manager manually from the shell (bash) prompt (exit the turtle menu)

 

/etc/turtle/modules meterpreter configure
/etc/turtle/modules meterpreter start
/etc/turtle/modules meterpreter stop

 

/etc/turtle/modules modulemanager start 

 

See if that will get you going.

Link to post
Share on other sites

I think if you disable the WAN Fallback, the 3G connection will its only way to be on the internet.

 

The LAN turtle should work without a 3G SIM card as well.

 

Could you share your /etc/config/network (cat /etc/config/network) settings?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...