Jump to content

Product Support / Warranty


CuChulaind
 Share

Recommended Posts

Finally got an email from "tech support" yesterday.  Note this is after multiple requests over 2 weeks via the web portal. The support is as follows:

 

I'm sorry you're having trouble with your TETRA. Please may I know how you are powering the device? Do you receive any IP address on your Linux machine when the light on the TETRA turns solid blue?

 

I expected more. Maybe a list of steps to perform and then report back on? Maybe a time for an online chat session (heck even through a free private IRC channel). I responded to the email quite quickly, here it is 12 hours later and no response.

 

 

Link to comment
Share on other sites

For the record I am using the power supply that came with the device, and yes I get an IP when connected via the USB to eth1 (which works intermittently) of 172.16.42.206. This is using Linux per the support email, but the same work in Windows. I'll go steps further and report that I am running 2.4.1 after upgrading to 2.4.2 via PineAP and no improvement. On the web GUI I am able to connect through wlan1 to surrounding WiFi's, and pass this connection to my tethered Linux laptop. I still however can NOT connect to the device via wifi either by Linux, Windows 10, android or iPhone

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...