Jump to content
sweeper707

https error acme/autocert missing

Recommended Posts

Receiving the following error below.  Anyone have any idea?  Tried Ubuntu 18.x ,16.x /Windows 1803 and 1809 (latest)

"acme/autocert missing server name"

tO2SFap.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @sweeper707,

When using the -https flag, you'll need to specify a DNS name inside of the -hostname argument.

The other thing you'll see from time to time is the TLS handshake errors or in general TLS errors. That's because you'll likely start being scanned by vulnerability scanners which try some common TLS vulnerabilities (none of which the server is affected by of course). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks I actually tried hostname as well.  I now realize you are not creating a self signed certificate but a lets encrypt and needed to allow http into the firewall.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm running into a similar issue but I also get some additional info... is there any documentation around the let's encrypt process?

 

1.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Br@d said:

I'm running into a similar issue but I also get some additional info... is there any documentation around the let's encrypt process?

 

1.PNG

This is what I did but your is showing an i/o timeout issue.  So make sure all the below is correct.

  1. Get a Public IP such as (64.15.17.23) for your server
  2. Get a public domain and point the dns record such as "cave.domain.com" to the IP 64.15.17.23
  3. Allow the DNS propagation to take plus I usually wait around 24 hours as Let's Encrypt DNS seems to be delayed a bit
  4. Ensure your servers firewall inbound rules allow "http (80) and https (443)" 
  5. run the server using the following syntax like    ./c2_community64 -hostname="cave.domain.com" -https

 

Edited: added last step #5.

Edited by sweeper707

Share this post


Link to post
Share on other sites

 This has been fixed..

 

Quote

 

Change Log (2.1.0):

  • General
    • Update ACME LetsEncrypt generation to use the ACME2 standard.

 

    •  

@Treebug842
Just google - what's my IP

Edited by Jtyle6
what's my IP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...