Jump to content
Sebkinne

[RELEASE] WiFi Pineapple Firmware v2.4.0

Recommended Posts

OTA upgrade downloads about 98% of the update file and then stops. Does the update on the Pineapple do a hash check at the end of downloading?

I ask as no matter what machine I download the manual update bin file on I get a sha256 of

714D8F8AF6D51968A84C1BF236E36AC1ABA134A900F0057B01E00DA4BA95987D

and not the value shown.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, aethernaut said:

OTA upgrade downloads about 98% of the update file and then stops. Does the update on the Pineapple do a hash check at the end of downloading?

I ask as no matter what machine I download the manual update bin file on I get a sha256 of


714D8F8AF6D51968A84C1BF236E36AC1ABA134A900F0057B01E00DA4BA95987D

and not the value shown.

Could you try again? It looks like a corrupt file may have been served.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reply. I was actually in the process of typing a RESOLVED update as you replied. For some reason it seems that I could not get a complete download this morning. The Pineapple is updating OTA now.

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

What are the change notes for version 2.4.1? Just updated today, and curious what changed. I didn't see a new [RELEASE] post.

Also a couple of small issues:

1) I can't seem to get "live mode" working in recon scanning. The scanning GIF shows up, but the results never actually show anything until the scan is finished, then I click "Load" from the Scan results.

2) Are recon scans expected to continue running in the background if the client disconnects or refreshes the page? I ask, because I tried refreshing during a long scan and it seemed to indicated after reload that no scan was running. I then kept getting a red "Unknown Error" or "HTTP Error" box in the Scan Results and Scan settings progress bar if I tried to kick off another scan. Seems to happen about half the time. Requires a reboot of the Nano to clear it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, also, the timezone setting in Configuration only seems to set the "Custom Time Zone" in /etc/config/system, where it should also put the custom string in /etc/TZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...