Jump to content
Hak5 Forums
JwP

Firmware update 2.02 blocks connecting to wifi

Recommended Posts

I had an older nano that was working , but after i update the firmware to 2.02 it stopped allowing connections to the open wifi.

I purchased a new unit and i was able to connect to the open wifi , bu when i went to configure the unit it forced me to update to the latest wifi and now it is doing the same thing as the older one.

is there a problem with the firmware update going from ver 1 to ver 2?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi JwP,

You can solve this by connecting to the Management AP and setting the Filters to "Deny" with no filters listed.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foxtrot,

Thanks!  it is working now. you would think the default would be setup to allow all .especially since it was not that way in the earlier releases

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, JwP said:

Foxtrot,

Thanks!  it is working now. you would think the default would be setup to allow all .especially since it was not that way in the earlier releases

 

 

I believe it was changed to help prevent collateral damage while pen testing. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×