Jump to content

Recommended Posts

I have been using my tetra with openvpn as a travel router. it works great. I recently configured it with a USB modem; the Huawei E8372. It still connects to the VPN and client's traffics is routed via the VPN tunnel. The issue I am having is that the traffic for the pinneaple itself  is not being routed via the tunnel. There is my routing table.

Kernel IP routing table
Destination     Gateway         Genmask         Flags Metric Ref    Use Iface
default         192.168.100.1   128.0.0.0       UG    0      0        0 tun0
default         192.168.8.1     0.0.0.0         UG    0      0        0 eth2
Modem's IP 	   192.168.8.1     255.255.255.255 UGH   0      0        0 eth2
128.0.0.0       192.168.100.1   128.0.0.0       UG    0      0        0 tun0
172.16.42.0     *               255.255.255.0   U     0      0        0 br-lan
192.168.8.0     *               255.255.255.0   U     0      0        0 eth2
192.168.8.1     *               255.255.255.255 UH    0      0        0 eth2
192.168.100.0   *               255.255.255.0   U     0      0        0 tun0

I am not really familiar with routing tables. Thank you for the assistance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...