Jump to content
Hak5 Forums
Sign in to follow this  
Fred_Bos

authentication problem when connecting to open AP

Recommended Posts

Hello friends,

I'm having a new issue when connecting to the open AP.  I can connect to Management AP without issues but when I try to connect to open AP, I get "authentication Problem" on my phone, tablet, laptop, pc ..etc any device I tried. It doesn't connect all at all.  I RTFM'd but had no luck :/ I seem to be missing something simple tho

Steps taken:

- reset the pineapple to default

- no mac filtering in place

- allowed association

- latest firmware installed

= results can't connect to open AP.

 

any help would be appreciated.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Fred_Bos said:

Hello friends,

I'm having a new issue when connecting to the open AP.  I can connect to Management AP without issues but when I try to connect to open AP, I get "authentication Problem" on my phone, tablet, laptop, pc ..etc any device I tried. It doesn't connect all at all.  I RTFM'd but had no luck :/ I seem to be missing something simple tho

Steps taken:

- reset the pineapple to default

- no mac filtering in place

- allowed association

- latest firmware installed

= results can't connect to open AP.

 

any help would be appreciated.

 

 

sorry my bad :/ filtering by default is set to "allow" ,  switched it to "deny" and I'm good.  augh this has happened before but every time I reset I forgot :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×