Jump to content

Nano USB port not providing output


lespacefish
 Share

Recommended Posts

So it seems the USB port on the back doesn't provide power output. I have tested with a USB power tester and the tester doesn't even turn on. This is the first time I am using the pineapple and I have the latest firmware installed. Anyone know if this can be fixed without me having to send it back?

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, lespacefish said:

So it seems the USB port on the back doesn't provide power output. I have tested with a USB power tester and the tester doesn't even turn on. This is the first time I am using the pineapple and I have the latest firmware installed. Anyone know if this can be fixed without me having to send it back?

No power from the USB is a hardware issue. your not going to fix that with software. Start the contact with support, explain whats up and go from there.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Just_a_User said:

No power from the USB is a hardware issue. your not going to fix that with software. Start the contact with support, explain whats up and go from there.

Yeah I tried doing a full factory reset, and it won't give me the webpage I need to upload the factory firmware. I think mine is a little messed up :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...