Jump to content
mbb

TETRA Crashes on Deauth

Recommended Posts

Hello there,

I'm experiencing constant Wifi Pineapple Crashes while running Deauth attacks against both 2,4 and 5GHz networks, even with having power adapter plugged in.

Since I really need Pineapple right now during wireless networks audit - I'm asking for some help what to do about that bug, get it around.

Also, during use of Beacon Response of PineAP I'm experiencing crashes. Device simply reboots itself.

Is there any mean of troubleshooting that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Neeraj991 said:

Same issues here. No permission to see the content. Please help.

That thread was targeting a small number of devices that suffered the same issue - it has since been fixed. The cause of your problem is likely a power-related one. Please make sure you're powering the TETRA sufficiently with the included PSU.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...