Jump to content
Nightshade

No connections after firmware update!

Recommended Posts

Hi all!

I did the firmware updates (2.0.2) on my Pineapple nano's. Since then I'm not able to connect any device to the open WiFi connection I deploy as a rogue access point. Does anyone have the same issue? Any solutions?

Thanks!

Nigtshade

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there!

thanks guys, i was able to solve the problem with changing the filter modes from allow deny :-) so simple..... Sorry for my stupid question ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Nightshade said:

i was able to solve the problem with changing the filter modes from allow deny :-) so simple.....

And by doing so you are now 100% responsible for what you do with it :) keep it legal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here, but changing filters to deny hasn't solved it. Tried resetting to factory settings, no luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...