Jump to content

New Nano User


kingzark
 Share

Recommended Posts

Hello everyone im fairly new to the pineapple and have a question. I have my nano connected using wifi client mode and an external atheros usb wifi adapter hooked up as well as I dont have my connection hooked up via ethernet. I can get internet to the pineapple no problem. When I choose to scan for Ap's it dosn't pick up any connected clients under my ap for some reason even though i have my laptop, and phone connected. Is there some setting i need to check?

 

Edit: actually now im finding its showing these devices as "unassociated clients" why is this?

Edited by kingzark
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, kingzark said:

it dosn't pick up any connected clients under my ap for some reason even though i have my laptop, and phone connected

Maybe they are connected to your router using 5ghz. The nano would only see clients using 2.4ghz channels.

As a test (depending on hardware) it may be possible to change settings on devices or router to temporarily turn off 5ghz or force 2.4ghz.

Edited by Just_a_User
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Just_a_User said:

Maybe they are connected to your router using 5ghz. The nano would only see clients using 2.4ghz channels.

As a test (depending on hardware) it may be possible to change settings on devices or router to temporarily turn off 5ghz or force 2.4ghz.

I turned off 5g on the router and still nothing when I do a scan. Like I said its showing it under unassociated clients.. when really it's connected to my ap so I cant deauth them or nothing.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, kingzark said:

I turned off 5g on the router and still nothing when I do a scan. Like I said its showing it under unassociated clients.. when really it's connected to my ap so I cant deauth them or nothing.

What length scans are you doing? does it also do it on a 5-10 min scan?

Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Just_a_User said:

What length scans are you doing? does it also do it on a 5-10 min scan?

yeah im doing 5 minute scans and still the same, I even now rigged up the pineapple to a laptop connected via an ethernet cable and the scan is showing no different. really starting to frustrate me.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...