Jump to content

pineV sh6.sh problems


Recommended Posts

downloaded wp6.sh  made executable runs BUT think I have this wired up wrong?

the pineV is connected on ETH0  via the rj45

the wlan0 is on an alpha awus036nha

my PARROTOS  pc is connected to xfinitywifi using wlan0 

I boot into PARROTOS  and connect to xfinitywifi and successfully browse to cnn.com to test it using the firefox browser.

I run ./wp6.sh and take the guided option BUT don't really get which interface is for the INTERNET?  is it ETH0 or Wlan0 

the youtube videos I have found seem to have a different wp6.sh

if someone can point me at a youtube that covers this I would be grateful

Just doing a bit of research to see if I could find out what I was doing wrong and this guy has EXACTLY the same problem ???

 

 

 

Edited by odeon
another person has same issue
Link to post
Share on other sites
4 hours ago, barry99705 said:

Eth0 is your network.

Hey Barry

thanks for the reply AND I got the damn thing working. Seems it didn't like the wp6.sh on the PV for some reason. The MOMENT I used the wp5.sh I was back in business.  with the wp6.sh it seemed to loop on the detection phase. I suppose because it wasn't using USB. Still it's working fine now. Thanks for all your GREAT help.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...