Jump to content

Delay disregard?


Dviros
 Share

Recommended Posts

Hi!
I've been working with my Bash Bunny for the past week and everything was good.
Today it stopped working properly and completely disregard the delays I've set in my payload (even 5000 delay gets executed instantly).

I've used the Bash Bunny Updater and it's the same. Also, different payloads are acting the same.

Any idea?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 8/13/2017 at 10:39 AM, Dviros said:

Hi!
I've been working with my Bash Bunny for the past week and everything was good.
Today it stopped working properly and completely disregard the delays I've set in my payload (even 5000 delay gets executed instantly).

I've used the Bash Bunny Updater and it's the same. Also, different payloads are acting the same.

Any idea?

Thanks

I've always used delay like so:

Q DELAY 1000

 

Link to comment
Share on other sites

Yeah, that's exactly what I wrote.

It just fires up altogether. 

I've noticed that on some machines it works and on the other not, so I may relate this to the specific driver or the port itself.

will post the code soon.

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...