Jump to content
Hak5 Forums
Sign in to follow this  
Rainman_34

So many issues

Recommended Posts

So I recently got my lan turtle and I have been attempting to get things setup. I am trying to have all connections through my no-ip address to my raspberry pi for testing purposes. I have however been having a number of issues. 

1) openvpn does not work on boot or with the start option in the gui. Using the openvpn command however does work. As per a previous post I did set the uci openvpn to 1 and uci commit. 

2) auto ssh is set to connect to my ssh port (lets say 4444). Using the turtle port of 22 and opening a port of 2222. When I try ssh root@127.0.0.1 it says connection reste by peer. As I write this I am thinking it may be due to ufw on the pi. 

3) sshfs will not connect on boot I have to click the start in the gui. If there are any files in the sshfs file it will not start. 

I am sure as I continue to work with other modules I will have more issues. Thanks in advance for the help. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Rainman_34 said:

2) auto ssh is set to connect to my ssh port (lets say 4444). Using the turtle port of 22 and opening a port of 2222. When I try ssh root@127.0.0.1 it says connection reste by peer. As I write this I am thinking it may be due to ufw on the pi. 

I tested this and UFW is not the issue. I get the same result with ufw disabled

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I have recently acquired the Lan Turtle 3G and I am not sure if this is a common problem with the lan turtle as a whole or some oddity with the 3G version.  First off SSHFS and OPENVPN will not start on boot.  I was able to fix this by creating a script that sleeps on startup and then runs the necessary commands to run these two features.  Is this a common issue or how do I fix this so I don't have to use a cron job to fix it? The next issue may be with my OPENVPN server.conf file but when I connect the turtle to the openvpn server and I go to module manager it says there are no modules available but when I am not connected to my vpn server it shows modules.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×