Jump to content

pineAP Disables After DeAuth


blesswater
 Share

Recommended Posts

Just received my pineapple Tetra a few days ago. Loaded ver 1.1.2 with no problem. I was able to scan the wifi networks in my area and detect a client. I added the client's MAC to 'pineAP filter' and 'pineAP tracking'. Set the Filter to "Allow Mode" for Client Filtering. Enabled pineAP and clicked all checkboxs, Hit "Save pineAP Settings". On the "Recon" tab, I hit "Deauth" for the client, it says "Action completed successfully". But now, if I look at the pineAP tab, it says pineAP Disabled, and if I try to DeAuth again, a message saying "Please start pineAP and try again" is displayed. I have not been able to capture a client.

Tried this with every possible power cabling option.

Am I doing something wrong? It seems that pineAP dies after a Deauth.

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

When I click deauth... it goes green and say successful but nobody actually gets deauthed off my router??

Plus my pineapple (both nano and tetra) never capture any clients?? The only way they capture clients is if I make my target connect to my pineapples AP?? Which seems stupid... The method of beaconing out SSIDs does not seem to work at all

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...