Jump to content
nik321

Nano not picking up any clients?

Recommended Posts

So i have set my Nano up. I have updated to the lastest firmware. I have gone into recon mode and clicked scan over 15 seconds. I have picked up my router that all my devices are connected to in the house. 

I went down the list of associated devices and added them to the filters. I also turned filters to allow...

I went into the PineAP and ticked all the boxes.

I then went back to the recon page and Deauthed my router...

But it is not connecting any devices? How come this is? I am still browing the web on my phone (i tried both on the windows and connected to an android and both times no associated clients)

 

I am however sending out a spoofed AP named Open Wifi... But that is not my goal? My goal is the make every device connected to my router, actually connect to my pineapple and then into my wifi? But no devices are being captured?

P.S. Will the nano also pick up mobile phone devices? I have had some problems in the passed with MITM techniques not actually picking up mobile phones (pref new ones like the s7 edge and the iphone 7) 

Edited by nik321
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you captured and started broadcasting any  SSID's ?

On 10.7.2017 at 4:49 PM, nik321 said:

P.S. Will the nano also pick up mobile phone devices? I have had some problems in the passed with MITM techniques not actually picking up mobile phones (pref new ones like the s7 edge and the iphone 7) 

Yes, of course this can change with future updates, but i was working with PineAP a few days back and got both samsung S7's and iphone 7 connected.

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Lord_KamOS said:

Have you captured and started broadcasting any  SSID's ?

Yes, of course this can change with future updates, but i was working with PineAP a few days back and got both samsung S7's and iphone 7 connected.

 

Yes I did end up capturing SSID's because they started showing up in the pool automatically. I did have all the PineAP boxes ticked which is left of the pool.

software3.png

And then once I saw this... I went back to recon to deauth everyone off the router so they would auto connect back to my pineapple thinking they was actually auto-connecting back to their router... But this happened and no clients were captured? And at the time I had my phone out connected to my router via my phone (this is why i asked if it works for mobile devices)

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...