Jump to content

Recommended Posts

Hi everyone! I'm new to the pineapple, about one week new; and I've been having a lot of fun so far. Ive been going mad this evening however. I've be learning to use PineAP and once I start it up the Pineapple crashes within about 15 minutes max. I did some googleing and I haven't found anyone else with this issue. Additionally I've tried resetting to factory settings, but the issue persists. Really hoping someone can offer some advise.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi N1ghtCap,

How are you powering your WiFi Pineapple TETRA? Usually this is the behavior when the device is not receiving adequate power.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to use the wall adapter along with the usb cable to ensure enough power or if being powered by a 5v source ( battery pack ) you need to use min of 2 5v2.4a ports which is why you get a y-cable. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...