Jump to content
AvidPontoon

In need of some help with AUTO-SSH please

Recommended Posts

Hello

I am using autossh on the lan turtle and have setup the config to connect to my lan turtle on port 8888 then I generated a key and copied it to my VPS. This all worked and I was able to connect upon starting autossh in that same session, but after I rebooted the lan turtle I cannot get a ssh session with it. It will give me either "connection reset by peer" and then "connection refused" or just straight up connection refusal. 

 

What am I doing wrong? This has been driving me insane. There is no firewall on the vps blocking the outbound connection either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On the turtle, can you ssh to the host without typing in a password?
On the host that the turtle is sshing into, "netstat -nap | more" look and see if port 8888 is open.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Thecolorchanges said:

On the turtle, can you ssh to the host without typing in a password?
On the host that the turtle is sshing into, "netstat -nap | more" look and see if port 8888 is open.

The port shows up and yes I can ssh into the host, it had just worked a handful of times but now I'm getting the same "connection refused" error as before :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...