Jump to content

Recommended Posts

As stated in my title, I can only speak about the Pineapple nano.

There seems to be some kind of inherent problem with it. When everything is up and totally running and it is all singing and dancing.

You have captured your stations on recon and have placed the chosen ssid and mac addresses in the filter and also fully enbabled the PineApp with all neccesary ticks etc. You then go to deauth the chosen ssid and it comes back with "Please start PineAp and try again"! :huh:

I have dutifully restarted the PineAp several times, in fact lost count on how many times I attempted this and then went back to the PineAp and refreshed and found that the following had unticked themselves:  Capture SSID's to Pool  :  Beacon Response :  Broadcast SSID Pool.

These are probably the most important as they get the whole capture thing going for deauth.   The first 3 selections dont get disturbed, its the last 3 as listed above. This basically makes the Pineapple Nano useless as you can't do anything with it if it wont deauth the clients that it sees!

Have other Pine nano users experienced this (maybe tetra too )  if so please reply.

It may be useful to the Hak5 crew to know about this so they can patch a fix in their next update to the nano.

With the best will & intentions, cheers  :wink:

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...