Jump to content

Ducky Scrpt Issue :( please help


sp4ceman
 Share

Recommended Posts

Have you tried https://ducktoolkit.com/encoder/ to encode a file for you? Maybe see if your syntax is off somewhere. Thoughts are try using STRING @ but of course wrap the @ with whatever you need around it.

Link to comment
Share on other sites

Hmm. I've seen people say this is a country specific keyboard layout issue, but not sure what the fix is. You set it to US keyboard? Also, what command prefixes hello @ world? Are you using "STRING hello @ world" or without STRING?

Link to comment
Share on other sites

That was with the prefix STRING and i only just got the ducky yesterday so it was a premade script, i only copied and pasted :) but i am in canada so the keyboard isnt even different... even if it was i have it on US keyboard anyway :/

Link to comment
Share on other sites

hmm. I'd say search the ducky section of the forums. sure someone has had this issue then. Googling, I see people on other sites like reddit stating its keyboard selection issue, but you might have to make the file on your PC vs usign the ducky script site, as maybe it's not encoded properly(or something like UTF-8 vs ASCII issues, I don't know)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...