Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

Apparently I've tried to update to 1.1 incorrectly. It has a solid green on startup then it turns blank. After three times it goes into recovery mode I am assuming. Then once there it blinks red for a while. Then it turns blank again. I've waited ten minutes tried to replug it in assuming something went wrong it it was done. But it never blinks or goes solid green or blue after the red blinking. But just now It was blinking red then started to alternate red to blue. Now it's blank again, I will wait another fifteen minutes before I try anything else. What exactly is going on? I am assuming it's either trying to recover then flash. I moved the upgrade contents to the root file system. I don't know exactly what went wrong.

Easier way to understand the problem:

Plug In > Solid Green > Blank LED ........

Ten minutes has passed....

Replug In > Solid Green > Blank LED .......

Ten minutes has passed....

Replug In > Solid Green Blank LED ......

Ten minutes has passed....

Replug In > Blinking Red > Couple of Minutes Passed > Blinking Red . Blinking Blue . Blinking Red > Couple of Minutes Passed > Blinking Red > Couple of Minutes Passed > BLANK LED!!!!

Ten minutes has passed...

Replug In > Solid Green > Blank LED

 

Every time it tries to recover then it will try to boot three times and try to recover again. It will never fully boot up nor will Kali recognize the file system or that it's plugged in.

Edited by Infinitynull

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another problem the Bunny itself is very hot. I've contacted Hak5 support. This is ridiculous, I own almost every Hak5 product and this has never happened and it seems a hand full of people are having the same problem with no solution. 

Edited by Infinitynull

Share this post


Link to post
Share on other sites

You could have bricked your device from completely booting/running the files to allow use. Possibly from incomplete download of firmware, did you check the hash against the download to see if it was a match?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I did, and it was the same. I just don't think I got it in the root directory. I used the file system through Kali. It was in the same directory as the loot and payloads were in.

Edited by Infinitynull

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...